director-web.bihor.ro director-web.crisulrepede.ro director-web.episcopiaoradiei.ro
web-director.groupromo.ro

MyCashBack | Cumperi online si primesti bani inapoi - CashBack

Usurinta de a cauta si de a cumpara online, in confortul din propria dvs casa si in timpul dvs liber este de nepretuit. Ultimul lucru de care aveti nevoie este sa mergeti de la un magazin la altul in cautarea celei mai bune oferte. Cu MyCashBack.ro economisiti timp, platiti mai putin, aveti mai multe magazine, cumparati mai mult si castigati cashback! Obtineti bani înapoi de la magazinele online pentru achizitii pe care probabil oricum va gandeati sa le faceti.

www.mycashback.ro ofera membrilor sai numai avantaje.
-Sa faceti cumparaturi online din fata calculatorului, tabletei, telefonului prin conectarea la contul dvs de MyCashBack.ro si sa cumparati de la magazinele favorite.
-MyCashBack.ro are probabil cele mai bune oferte de bani inapoi, la peste 400 de magazine online.
-Acopera toate categoriile de bunuri si servicii care se pot achizitiona online (sunt peste 100 de magazine in categoria fashion cu cele mai populare branduri, site-uri prin care poti cumpara bilete de avion online, etc.).
-MyCashBack.ro are oferte specifice si "dublu cashback" in anumite zile pentru a fi atractiv pentru cumparaturi online.
-In calitate de membru al MyCashBack.ro sunteti informat de vanzarile exclusive sau reduceri speciale care au loc la cele mai frecventate magazine ale site-ului si primiti recomandari de magazine online similare care merita sa fie verificate.
-Invitati prietenii sa cumpere prin intermediul MyCashBack.ro si primiti 5% din fiecare cashback castigat de prietenii dvs fara sa cumparati absolut nimic, cu cat aveti mai multi prieteni care fac cumparaturi cu atat castigati mai mult. Procentul de 5% este suportat in intregime de MyCashBack, prietenul dvs va primi 100% din cashback.

MyCashBack.ro este online din iulie 2014.
Obiectivul nostru numarul unu este de a oferi consumatorilor nostri oferte cat mai bune de cashback la un numar cat mai mare de magazine partenere. Misiunea noastra este de a livra cele mai bune si cele mai multe experiente de shopping online.
Rasfoiti site-ul MyCashBack.ro pentru a face mari economii la cumparaturi online, pentru a primi bani inapoi si de a obtine cea mai mare satisfactie atunci cand faceti cumparaturile dvs.!
Pentru a beneficia de reduceri, vouchere si cashback, utilizatorii trebuie doar sa isi faca gratuit un cont si sa acceseze magazinele preferate de pe www.mycashback.ro


Vizitati site-ul MyCashBack | Cumperi online si primesti bani inapoi - CashBack, apartinand de categoria Marketing

www.mycashback.ro
1
0.0/5 pentru 0 evaluare
27-10-3485
MyCashBack | Cumperi online si primesti bani inapoi - CashBack

Informatii companie: MyCashBack | Cumperi online si primesti bani inapoi - CashBack

Bucuresti
Romania

Site-uri inrudite MyCashBack | Cumperi online si primesti bani inapoi - CashBack

Cashback castiga bani la cumparaturi
La cumparaturile online primesti o parte din valoarea achizitiei inapoi sub forma de comision....
Local Business Expert
As your user base grows or changes, the systems that you and your workforce use must evolve,...
 
Contact    Newsletter